top of page

U hebt telkens te maken met één en dezelfde contactpersoon.

 

In één verhelderend gesprek is alles geregeld. En dat is wel zo prettig.

Van 1994 tot heden

Na 25 jaar ervaring als grafisch ontwerpster heb ik geleidelijk aan een breed scala aan opdrachtgevers opgebouwd van kleine tot grotere bedrijven en organisaties in Heerlen en omstreken.
 

Met het groeien van mijn klantenkring ben ik ook mijn werkzaamheden gaan uitbreiden. Waar ik in het begin alleen nog bezig was met grafisch ontwerp en drukwerkbegeleiding, heb ik me in de loop der jaren tevens gespecialiseerd in e-mail- en webdesign. Daarnaast ben ik ook steeds meer een adviserende rol gaan spelen.

 

Werkwijze

Persoonlijke benadering

Door mijn persoonlijke benadering én brede ervaring met diverse soorten opdrachtgevers in verschillende branches kom ik snel tot efficiënte oplossingen voorzien van een gedegen advies.

 

One-stop-shopping

Bij mij kunt u terecht voor het totale traject van het allereerste ontwerp tot en met maatwerk webdesign. Zowel ZZP-ers, MKB-ers, grote bedrijven en organisaties profiteren van het 'one-stop-shopping'-principe met slechts één contactpersoon, waardoor de lijnen zo kort mogelijk worden gehouden. Dit is mogelijk omdat ik over een uitgebreid netwerk aan tekstschrijvers, fotografen en drukkers beschik. Iedere opdracht wordt dus voor u op maat gemaakt.

 

Drukwerkbegeleiding en -advies

Hetzelfde geldt voor drukwerkbegeleiding. Vanaf het allereerste moment begeleid ik de opdracht van A tot Z. Hieronder valt bijvoorbeeld het uitkiezen van een bepaalde papiersoort voor briefpapier of brochure, advisering bij de keuze drukken of digitaal printen of de wijze van afwerking van het drukwerk. Maar ook het zorgen voor een correcte aflevering en controle van het drukwerk.

 

Voor meer informatie: bel 06-10533860.

 

bottom of page